Gastenboek

 

gastenboek-2

 

Schrijf hier uw reactie

29 thoughts on “Gastenboek

 1. Onze dochter kon op school moeilijk meekomen wat betreft spelling en taal. Laag tempo en ze had de neiging om letters door elkaar heen te gooien. Toch scoorde ze in de toetsen af en toe voldoende waardoor ze dan niet getest werd op dyslexie. Gelukkig kregen we de tip om eens contact op te nemen met Marianne. En wat het verschil heeft dat gemaakt. Door net even een andere benadering, zijn taal en spelling goed vooruit gegaan. Het belangrijkste is nog wel, dat ze zich niet meer ‘dom’ voelt. Nu weet ze zelf ook dat ze het kan. Dus loop het ergens vast met je kind, zou ik zeker adviseren contact op te nemen met Marianne. Marianne bedankt.

 2. We zijn erg met blij met de ondersteuning van Rechtsomleren! De hulp van Marianne met de kernvisiemethode heeft er toe geleid dat onze zoon op een andere en bij hem beter passende manier leert rekenen, tafels, spellen, lezen etc. Leren met plezier! Een goede en mooie aanvulling op school!

 3. Ontzettend blij dat de kernvisie methode bestaat! Onze zoon (groep 3) heeft moeite met zijn auditieve verwerking en het automatiseren. De positieve benadering van Marianne heeft hem doen groeien. Eindelijk kreeg hij het gevoel dat hij wel begrepen werd. De aanpak is net even wat anders maar heeft tot gevolg dat hij de leerstof nu wel oppakt. Hij kan nu weer meekomen met de klas. Marianne je doet het ontzettend goed en we hopen nog veel van jouw kennis en expertise gebruik te mogen maken Bedankt!

 4. Beste Marianne,
  we zijn heel blij dat je net op tijd bij ons gekomen bent!
  Onze zoon die in groep 4 zat in maart, kreeg behalve met lezen steeds meer problemen met de leerstof op school. We zijn toen begonnen met jouw hulp, en tadaaa alles gaat nu op niveau van groep 5. Lezen en spelling blijft nog even lastig voor hem, maar ik weet zeker dat we dat ook nog bij kunnen spijkeren. Hij is in ieder geval weer vrolijk! Het is net even jouw manier van uitleg en van benaderen dat hij opeens veel dingen wel snapt. Destijds was er echt sprake van om eventueel naar bijzonder onderwijs te moeten gaan, maar wij als ouders vonden dat ook niet echt dé plek voor hem.
  Gelukkig gaat het nu dus heel goed! Nogmaals bedankt voor je hulp tot nu toe, en we raden andere mensen zeker jou aan voor alle andere kinderen die waar dan ook moeite mee hebben.
  Je bent een topper!

 5. Erg tevreden over deze methode,mede door Marianne.Terug naar de basis en van daaruit opbouwen.Zien onze dochter(groep 7 11jr)opknappen en doet weer mee met de klas.Wat een succes!Ze groeit.Ik kan het écht iedereen aanraden met kinderen die worstelen met taal,rekenen;automatiseren.

 6. Bedankt Marianne voor je hulp! Je bent heel vriendelijk wat zorgde voor een goede klik met m’n dochter. De oefeningen waren leerzaam en begrijpelijk waardoor er veel linkjes bij haar werden gelegd. Ze voelde zich begrepen en veilig wat vertrouwen geeft. Mooi resultaat dus!

 7. Hoi Marianne,

  We zijn heel blij met je hulp.
  En de oefeningen sluiten mooi aan waardoor het nu al heel goed gaat.
  Het mooiste is nog dat we ons stralende kind weer zien en de boze buien al naar de eerste coaching weg waren. Het liefst zou hij elke dag les van je krijgen.
  Tot volgende week!!

 8. Vorig jaar met mijn dochter die toen in groep 4 zat, bij Marianne begonnen.
  Er was destijds sprake van dat ze zou blijven zitten in groep 4, maar dankzij jouw hulp is dat niet nodig geweest.
  Ze is van 1 ster naar 2 sterren gegaan, en leest nu op AVE5.
  Eigenlijk is ze met alles enorm vooruit gegaan waardoor ze nu gewoon over gaat naar groep 6!!!
  Marianne, enorm bedankt voor je hulp, je geduld en vertrouwen in Noa!

  Lieve groeten van ons.

 9. ‘Geweldig onze zoon heeft alweer een 7,3 zo super super fijn voor hem.
  En zo leuk toen we vroegen aan hem wat denk jij dat je voor je toets hebt? Heel voorzichtig een 6 nee hoger…een 6,5 nee hoger een 7 ….nee hoger en toen hij bij de 7+ te horen kreeg nog ietsje hoger had je zijn gezicht eens moeten zien. Glimmend van oor tot oor. Springend door de tuin. ZoZozo geweldig.
  Waarop hij zei tja breuken zo makkelijk. Mega!
  De volgende dag is de juf hem gaan feliciteren en heeft ze mij gebeld om te feliciteren.
  Gelukkig hoeft hij dus niet meer teruggezet te gaan worden naar een aangepaste leerlijn.
  Super bedankt voor al je inzet en tot snel.’

 10. Hoi Marianne,

  Lekker vakantie aan het vieren??
  Gaan jullie nog weg?
  Wij gaan morgen.
  Eindelijk met een heel goed gevoel want onze zoon heeft, dankzij jouw hulp, een prachtig rapport!

  Leesvaardigheid en AVI zijn omhoog. Rekenen en dictee ook! En, de cito is helemaal geweldig! Rekenen van onderin een V naar een III, dicht tegen een II! En spelling van een V naar een III! Ook dichterbij een II dan bij een |||. We hebben eindelijk weer een lachende vrolijke zoon.
  Op het rapport staat ook dat hij weerbaarder is en beter met zijn emoties kan omgaan! Alles gaat dus veel beter! Wij zijn er zo blij mee dat jij hem in zo’n tijd hebt geholpen met eenvoudige en leuke tips! Hij heeft er weer plezier in!

  Enorm bedankt voor al je hulp!!

  Wij wensen je een hele fijne vakantie!!

 11. Hoi Marianne,

  Onvoorstelbaar wat je in zo’n korte tijd voor elkaar hebt gekregen!
  Rekenen, taal, dictee, AVI! Voor al deze vakken een hoger cijfer! CITO spelling en rekenen 2 punten omhoog!!
  Je hebt haar in 5 lessen handige en leuke tips gegeven! Ze heeft er weer plezier in! Jij maakt leren weer leuk!!

  Dankjewel!

 12. Beste Marianne,

  Wat was het inspirerend om je workshop ‘stralende ogen’ bij te wonen.
  Het was niet alleen heel gezellig ?maar ook erg professioneel en interessant..petje af!
  Wij gaan ons in de vakantie zeker niet vervelen.
  Bedankt!
  Xx

 13. Goed nieuws,
  Merk thuis ook als onze zoon er zin in heeft dat het ineens vloeiend gaat met lezen. Echt zo blij mee 🙂 hij gaat met lezen voorlopig op zijn eigen niveau verder. Rekenen gaat goed!
  En gaat gewoon naar groep 4 naar de zomer. Happy moeder hier.

  Ze vroegen nog wel of jij tips had en of je die dan door wilde geven aan school.

 14. Hoi Marianne,
  Heel erg bedankt voor je hulp! We zijn er erg blij mee, we zien op
  verschillende vlakken vooruitgang én heel belangrijk, we weten nu dat onze dochter
  de stof van groep 3 -5 nu geautomatiseerd heeft en dat vind ik heel
  belangrijk.
  Dat is goed bruikbaar ook in de vervolggesprekken met school.

  Het “overviel” me een beetje, dat het de laatste keer was. Ik dacht we
  moeten nog wat verder met rekenen.. maar toen jullie de mindmap aan het
  maken waren, zag ik ineens hoever ze al gekomen is, top!
  Ik vind dat er ook goed nagedacht is over het “gevoel” deel, zo belangrijk!

  Wat de toekomst betreft; ik zal zeker beroep op je doen als ik merk dat ze
  niet mee kan komen of moeite heeft met bepaalde lesstof. Ik weet je te
  vinden!
  Groetjes en nogmaals bedankt
  X

 15. Mijn zoon heeft bij Marianne de tafel-vakantie-training gedaan. Dit ging heel goed. Allereerst was het voor hem heel fijn om te weten hoe het kan dat bij hem sommen niet goed blijven hangen (beelddenker). Om een gegeven moment was hij qua rekeningen weer wat afgezakt…toen hebben wij twee extra sessies met Marianne gedaan en het gaat nu weer stukken beter. Wat ik ook bijzonder vond was dat zij aan het einde van de laatste sessie hem zelf liet inzien wat zijn talenten zijn (creatief, behulpzaam etc.) Daar heeft hij het nog vaak over.
  Dank je wel voor al je hulp Marianne en als we je weer nodig hebben zullen wij zeker contact opnemen!

 16. Ook voor onze kinderen is het goed (geweest) een extra steuntje in de rug te krijgen. Door op een soms eenvoudige manier de theorie net anders aan te leren, waren bepaalde vakken ineens minder ingewikkeld maakt. Ook zijn we blij dat je breder kijkt naar elk kind dan alleen wat hij of zij moeilijk vindt. De sociaal emotionele ontwikkeling wordt daardoor ook belicht.
  Je persoonlijkheid en hoe je overkomt is ook een pré en stelt iedereen gelijk op zijn of haar gemak! Ga zo door!

 17. Marrianne, heel erg bedankt voor de kernvisie.
  Dankzij jou kent Janneke nu de tafels ( de tafelkaart is weer in de kast) en gaat het veel beter met haar op school.
  Op school dachten ze dat Janneke zou afhaken bij het derde blok van rekenen, ze heeft net voor het zesde blok een 8.5 gehaald. Wow!

 18. Hallo Marianne,

  Bedankt,
  Door jou heb ik richting kunnen geven aan een langer bestaande wens om kinderen te gaan coachen/begeleiden.
  Rechtsgeorienteerd denken; ja er vallen nu veel plaatjes samen.
  Je hebt me enorm geinspireerd! De eerste stappen tot het vervullen van die wens zijn gezet.

  Bedankt,
  Martine

 19. Er zijn geen woorden voor hoe blij we zijn met de hulp van Marianne en de kernvisie methode. Van een onzeker, boos, faalangstig, verdrietig meisje, met een enorme afkeer voor alles wat maar met school te maken had is onze dochter Sanne opgebloeid. Ze is vrolijk, voelt zich zekerder, is minder angstig voor de lessen op school, en heeft minder hulp nodig. De resultaten op school zijn verbluffend, zo vooruit gegaan dat zelfs wij dit niet gedacht hadden ookal zagen wij het altijd wel in haar. Deze week kwam ze thuis met een U voor taal, ze is naar de juf gegaan om te vragen wat dat was een U, ze had dat nog nooit gehaald, de juf zei: ‘het hoogste wat je kan halen dus heeel goed’. Haar stralende gezicht was goud waard.
  Ook school begint nu in te zien dat als ze iets willen bereiken bij Sanne ze het toch echt anders aan moeten pakken, hoe fijn is dat voor haar.

  Marianne is eerlijk, duidelijk en weet precies zo te doen dat Sanne zich snel op haar gemak voelde. Ze zoekt door tot ze er achter is wat wel en wat niet werkt, en kan zeker op tegen wat weerstand van kinderen. Ze gaat hier op meevoelende manier mee om.

  Marianne bedankt, we hopen je volgend schooljaar wellicht nog maals een paar keer te zien, we kijken er nu al naar uit.
  Ga zo door, leef je passie!

  Xxx Sonia en Sanne

 20. Marianne, wat fantastisch die kernvisie methode! Ik ben er van overtuigd dat Lukas hier voor de rest van zijn leven iets aan heeft! Met plezier naar school gaan en goede cijfers halen enz…. We hebben er weer vertrouwen in wat betreft Lukas zijn toekomst. Heel erg bedankt en dat je nog heel veel kinderen mag helpen! Je doet het fantastisch!!! Groeten, Ciska

 21. Nog even een mooi bericht voor in je gastenboek!!
  De Kernvisie methode heeft ervoor gezorgt dat de creative denkers in de dop bij ons thuis hun mooie verstandelijk vermogen kunnen laten zien.
  Door hun talenten te gebruiken bij het leren, lukt het prima om te automatiseren en spelling is geen probleem meer. Rapport met tien punten vooruit en voor Cito a+ scores.
  Best begrijpelijk dat hun concentratie hiervoor matig was. Eindelijk kunnen we daar mee gaan afrekenen.
  De Kernvisie methode voldoet aan de leerbehoefte waardoor het leren niet langer als een probleem wordt ervaren, maar als een uitdaging!!!
  Super bedankt ze hebben genoten van de trainingen.

 22. Mijn dochter van 6 jaar oud. Had al snel een achterstand opgelopen met het leren lezen.
  Bij kern 5 las ze in een minuut 12 woorden en er werd al over doubleren en mogelijke dyslexie gesproken. I.o.m Marianne gestart met de Kernvisie methode. De training werd aangepast aan haar jonge leeftijd. Na drie trainingen bij ons thuis en door met leren lezen op de manier van mijn dochter zijn we erg blij met het resultaat. Ze leest nu 25 woorden in een minuut en schrijft vol trots een liefdesbrief naar haar broer.

 23. Super gaat het. We zijn zo blij met Marianne en haar leermethode.
  Onze zoon is echt vooruit gegaan. Natuurlijk moet je best veel oefenen maar als je merkt dat dit zijn vruchten afwerpt wordt het steeds leuker. Het geeft eindelijk het zo belangrijke zelfvertrouwen. Wel erg jammer dat wij niet eerder van deze methode hebben gehoord. Hoe jonger je begint, hoe beter is mijn mening. Ook top dat de school van mijn zoon mee wil gaan werken aan deze methode. We hebben goede hoop voor de toekomst gekregen.

 24. Vanochtend heeft onze dochter de laatste sessie gehad.
  Met trots kijken we terug op een super duidelijke en eenvoudige! training.
  Het heeft Nathelie veel meer zelfvertrouwen gekregen in haar denken en kunnen.
  Door het rekenen nu op een andere manier te bekijken en te leren is er een wereld voor haar open gegaan!
  De frustratie die er was omdat ze wist dat ze het wel kon maar niet wist hoe, is nu volledig weg.
  We zijn enorm blij dat we de stap hebben gezet om ‘anders’ te gaan leren.
  De vele kilometers hebben we er voor over gehad en het was absoluut niet voor niets!
  Marianne namens Nathelie enorm bedankt voor je duidelijke inzicht die je ons gegeven hebt!

 25. Marianne leert mijn dochter dat ze vertrouwen mag hebben in wat ze allemaal wel kan. Ze laat haar zien dat haar beelddenken een talent is en benadert dat positief. Op school hoorden we dat onze dochter bijv. de tafels niet kan automatiseren maar niets blijkt minder waar. Door ze op een andere (lees andersom) manier aan te leren kan ze het nu wel. Ik was heel verbaasd en had dit niet verwacht. Ik wilde maar dat ik dit eerder had ontdekt dat had mijn dochter een hoop onzekerheid in haar kunnen bespaart. Ik ben heel benieuwd hoe ze zich met deze nieuwe methode verder zal ontwikkelen.

 26. Marianne je kwam precies op het goede moment we zijn zo blij met je, je geeft de kinderen een enorm vertrouwen, je bent en blijft positief en dat werkt op een goede manier weer door naar de kinderen.
  Je leert de kinderen ook dat leren op een andere manier wel lukt en ook leuk is en zo blijft alles in een positieve draai, en met hele kleine dingen kun je het zo anders laten zien naar de kinderen toe waar ze zo blij van worden.
  En het mooie is dat Marianne allebei onze kinderen behandelt en allebei zo anders reageren en dat kun je dan zelf ook meemaken als ouders want je zit er zelf bij.
  Ik wens jou en al de kindertjes die je gaat krijgen heel veel succes toe…..

 27. Ik heb goede ervaringen met Marianne. Ze is kundig en zeer vriendelijk. Gaat ook erg leuk met de kids om. Mijn zoon heeft enorm baat bij de trainingen en vond het ook erg leuk. Heel erg bedankt!

 28. Hoi Marianne, weer een stapje dichter bij. Het begint er aardig op te lijken zo. Groetjes!

Leave a Comment